A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatábaTovábbi információRendben

Árukereső.hu
flexio bt

elektronikai webáruház

Vezeték nélküli riasztó szett GSM telefonhívóval. SA-GSM

Cikkszám: 3620/2

Márka: Global

Komplett riasztó szett GSM hívóval és SMS küldővel. A központ tartozék akkuval, vezetékes szirénával. Továbbá tartozék 1 db vezeték nélküli nyitás- és 1 db vezeték nélküli mozgásérzékelő, valamint 2 db távirányító és programozó billentyűzet

 • A rendszer tovább bővíthető: max. 5 db távirányítót és max. 16 db mozgás- vagy nyitásérzékelőt tud kezelni.

 • 10 mp. üzenet rögzíthető, melyet riasztáskor lejátszik a max. 6 tel. számra, ill. 1 számra SMS üzenetet küld riasztási zónával.

 • Hívással és SMS-sel távirányítható: Ki-és bekapcsolás, sziréna ki- és bekapcsolás, lehallgatás, állapot lekérdezés.

 • Távirányítóval pánik riasztás, valamint külön csak a nyitásérzékelők is élesíthetők (otthon lét).

 • Kiegészítő mozgásérzékelő, távirányító kapható áruházunkban. Olvassa el a részleteket is! KIFUTOTT, MÁR NEM KAPHATÓ!

Kifutott, már nem rendelhető!
 
Jelenleg nem rendelhető!
Bruttó ár: 29 889 Ft.
Részletes termékismertető
Letöltés:SA-GSM_HU.pdf

Általános leírás és működés:


 • A készülék egyszerűen, gyorsan szakértelem nélkül üzembe helyezhető, így nem kell idegeneket a lakásába, nyaralójába beengednie. A - nem feltétlenül használandó -, szirénán kívül nem igényel vezetékezést, így a központi egység jól elrejthető, akár bútorba, bútor alá, padlástérbe stb.
 • A GSM (mobil telefon) hívónak köszönhetően, vezetékes telefonvonal nélkül, bármely szolgáltató feltöltős, vagy előfizetéses SIM kártyájával üzemeltethető, melyet a felhasználónak kell beszereznie.
 • Így telefonvezeték elvágással nem lehet hatástalanítani, valamint a beépített akkumulátornak köszönhetően kb. 20 órán át hálózati feszültség nélkül is üzemel, így ha a behatoló „elveszi az áramot”, akkor is működik a rendszer. Sőt, ha bármely okból áramkimaradás következik be, Ön azonnal SMS üzenetben értesül erről, valamint a hálózati feszültség visszakapcsolásáról is.
 • A készülékhez 2 db távirányító tartozik (de további 3 db-bal kiegészíthető), mellyel falakon át is lehetséges a ki és bekapcsolás, valamint otthon tartózkodása esetén külön csak a nyitásérzékelőket is bekapcsolhatja. A pánik gomb lenyomásával azonnal működésbe hozhatja a külső szirénát, illetve elindíthatja a telefonhívásokat, ami az otthon lévő családtagoknak nyújt nagyfokú biztonságérzetet.
 • A külső sziréna programozástól függően teljesen kikapcsolható, vagy a szirénázás ideje 30 mp-től 1,5 percig beállítható, illetve folyamatos üzemre kapcsolható.
 • A készülék a felhasználó által rögzített max. 10 mp. hangüzenetet a telefonriasztáskor lejátssza a hívott félnek, így külső személy ( rendőrség, polgárőrség, távfelügyelet ) is tudja azonosítani riasztás helyét. A hívott telefonban azonnal hallhatóvá vállnak a megfigyelt helységben lévő hangok.
 • 6 telefonszámot képes egymás után feltárcsázni ( vezetékest, vagy mobilt egyaránt ) és ezek közül bármelyik telefonról megszakíthatóak a további hívások, illetve azonnal be- és kikapcsolható a sziréna, valamint a riasztóközpont is ki- és bekapcsolható.
 • A készülék képes 1 db SMS üzenet fogadására alkalmas telefonra - a telepítéskor megadott - érzékelő sorszámát továbbítani, így riasztás esetén azonosítható az első behatolás helye, valamint a további mozgások követhetők a megfigyelt területen. Ennek a funkciónak, valamint a behallgatásnak köszönhetően szinte teljesen kizárhatóak az esetleges téves riasztásokra tett fölösleges ellenintézkedések.
 • A távirányítón kívül telefonhívással, valamint SMS paranccsal is vezérelhető, sőt SMS lekérdezésnél, válasz üzenetben bármikor tájékoztat a készülék állapotáról ( be van-e kapcsolva, illetve melyik érzékelőn van riasztás).
 • További lehetőség a távfelügyeleti állomásnak küldhető 6 számjegyű ID kód beprogramozási opció.
 • A szett tartalmaz egy vezeték nélküli nyomógomb egységet, melynek segítségével a beállítások, valamint az érzékelők betanítása költségmentesen elvégezhető.
 • A programozás, valamint a telefonos ki- és bekapcsolás kóddal védett, a rendszer csak a betanított távirányítók és érzékelők utasításait hajtja végre.

Műszaki adatok:
Működési frekvencia:         433,92 MHz
Tápellátás:                        100-240 VAC/ 6 V DC adapter 1 A,
                                          1800 mAh 3,6 V Li-ion akkumulátor
Készenléti áramfelvétel:     90 mA
Riasztási áramfelvétel:       200 mA
Készenléti fogyasztás:        0,5 W
Bővíthetőség:                    max. összesen: 5 db távirányító és 16 db érzékelő

Cégünk ( Flexio Bt. ) az eredeti "szűkszavú" leírás helyett a fenti ismertetőhöz hasonló valós, kipróbált, valóban használható üzembe helyezési útmutatót ad a készülékhez.
 
 
További termékek a termékcsoportban
«
»
Vezeték nélküli riasztó szett GSM telefonhívóval. SA-GSM

Komplett riasztó szett GSM hívóval és SMS küldővel. A központ tartozék akkuval, vezetékes szirénával. Továbbá tartozék 1 db vezeték nélküli nyitás- és 1 db vezeték nélküli mozgásérzékelő, valamint 2 db távirányító és programozó billentyűzet

Bruttó ár: 29 889 Ft.Elfogyott!
Távirányító SA-GSM riasztó szetthez

Kiegészítő SA-GSM riasztó szetthez. ( GSM kamerához nem használható. )

Bruttó ár: 2 286 Ft.Elfogyott!
VIP 911B fémházas távirányító.

Eredetileg a VIP-802 riasztóhoz, de az SA-GSM riasztóhoz is használható, minden funkciót vezérel, de a gomb funkciók fel vannak cserélve.

Bruttó ár: 2 223 Ft.Elfogyott!
Mozgásérzékelő GSM kamerához és SA-GSM riasztóhoz

Vezeték nélküli mozgásérzékelő az SA-GSM riasztóhoz.

Bruttó ár: 4 343 Ft.Részletek
Nyitásérzékelő GSM kamerához és SA-GSM riasztóhoz

Vezeték nélküli nyitásérzékelő az SA-GSM riasztóhoz.

Bruttó ár: 3 607 Ft.Elfogyott!
Mennyezeti mozgásérzékelő GSM kamerához és SA-GSM riasztóhoz

Vezeték nélküli mozgásérzékelő az SA-GSM riasztóhoz.

Bruttó ár: 5 931 Ft.Részletek
Üvegtörés és rázkódásérzékelő GSM kamerához, SA-GSM riasztóhoz

Vezeték nélküli rázkódásérzékelő az SA-GSM riasztóhoz.

Bruttó ár: 5 575 Ft.Részletek
Vízérzékelő GSM kamerához és SA-GSM riasztóhoz

Vezeték nélküli vízérzékelő az SA-GSM riasztóhoz.

Bruttó ár: 4 775 Ft.Részletek
Vezetékes mini beltéri sziréna SA-GSM és SA-C riasztóhoz

A csomagban lévő mini sziréna kiegészítésére, pótlására szolgál.

Bruttó ár: 1 880 Ft.Részletek