A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatábaTovábbi információRendben

Tisztelt Ügyfeleink!
Cégünk 2020. augusztus 17. és augusztus 19. között szabadság miatt ZÁRVA tart!
Ezen időszak alatt a személyes áruátvétel sem lehetséges!
A 2020. augusztus 14. 12:00 után leadott rendeléseket augusztus 24.-én dolgozzuk fel.

Árukereső.hu
flexio bt

elektronikai webáruház

Számkódos riasztó és belépésjelző nyitásérzékelővel. 55301

Cikkszám: 5712/5

Márka: Globiz

Lakótelepi lakások, üzletek, irodák, garázsok, tárolók védelmére kitűnően alkalmas, egyszerűen telepíthető riasztó készlet.

  • Akár 12 számjegy hosszú biztonsági kód.

  • Beépített 110 dB hangnyomású sziréna. Mágneses nyitásérzékelő.

  • -3 üzemmód: azonnali riasztás (Instant), késleltetett riasztás (Delay), belépésjelzés (Chime).

  • -10 másodperces késleltetésű belépés figyelmeztetés, hangjelzéssel. PANIC gomb.

  • Működés 3 db 1,5 V (AA) elemről, mely nem tartozék. Fontos üzemeltetési tanácsok a lenti Részletes termákismertetőben olvashatók!

Kifutott, már nem rendelhető!
 
Jelenleg nem rendelhető!
Bruttó ár: 1 943 Ft.
Részletes termékismertető
Számkódos riasztó és belépésjelző nyitásérzékelővel. 55301

Lakótelepi lakások, üzletek, irodák, garázsok, tárolók védelmére kitűnően alkalmas, egyszerűen telepíthető riasztó készlet.

  • Akár 12 számjegy hosszú biztonsági kód.
  • Beépített 110 dB hangnyomású sziréna. Mágneses nyitásérzékelő.3 üzemmód: azonnali riasztás (Instant), késleltetett riasztás (Delay), belépésjelzés (Chime).10 másodperces késleltetésű belépés figyelmeztetés, hangjelzéssel. PANIC gomb.
  • Működés 3 db 1,5 V (AA) elemről, mely nem tartozék. Fontos üzemeltetési tanácsok a fenti Termékismertető gombra kattintva olvashatók!

Üzemmódok:

1. CHIME (belépésjelző) mód: Ezt az üzemmódot nappali otthonlét alatt célszerű használni, például annak jelzésére, hogy valamelyik családtag megérkezett.
Élesítés után, ha a védett nyílászárót kinyitották két rövid, kellemes hang figyelmeztet, hogy bejött valaki. A két hangjelzés után a figyelmeztetés megszűnik. Ha az ajtót becsukták, majd újra kinyitották a hangjelzés újra hallható.

2. INSTANT (azonnali riasztás) mód: Ezt az üzemmódot OTTHONLÉTÜNK alatt éjjel, vagy nappal is, akkor célszerű használni ha minden ajtónyitásra hangos szirénázást szeretnénk a behatoló elriasztására, vagy magunk és szomszédjaink tájékoztatására a behatolásról. A hangjelzés csak a biztonsági kód bevitele után szűnik meg.

3. DELAY (késleltetett riasztás) mód: Ezt az üzemmódot akkor használjuk, ha távollétünk alatt szeretnénk a riasztót élesítve tartani. 
Eltávozás: Üssük be a leírás szerint a biztonsági kódot, ekkor a visszajelző LED néhány másodpercig folyamatosan világít, majd elalszik. Nyissuk ki az ajtót, ekkor halk csipogás hallható, 10 másodpercen belül még egyszer üssük be a biztonsági kódot, ekkor a csipogás abba marad. Csukjuk be az ajtót.
Megérkezés: Az ajtó kinyitása után halk csipogás hallható, csukjuk be az ajtót, majd 10 másodpercen belül üssük be a biztonsági kódot. (Ha 10 másodpercen belül nem ütöttük be a biztonsági kódot, a sziréna 30 másodpercig szólni fog.) A kód bevitele után a csipogás megszűnik, de a riasztó továbbra is élesített állapotban marad.

MINDHÁROM üzemmódban: Csipogás, vagy hangos riasztás alatt az egyszeri kódbevitel, csak a hangjelzést kapcsolja ki, a készülék továbbra is élesített módban marad. Kódbevitellel deaktiválni, csak akkor lehet, amikor már semmilyen hangjelzés nincs. Vagyis a hangjelzés kikapcsolása után a kódot újra be kell ütni. 
A deaktiválást a LED néhány másodperces villogása jelzi. 
Az aktiváláskor a LED néhány másodpercig folyamatosan világít.
További termékek a termékcsoportban
«
»
WIFI-s ajtónyitás jelző, riasztó. EMOS H8108.

Riasztóként és belépésjelzőként is használható okos eszköz, mely beépített hangjelzővel is rendelkezik, valamint WiFi lefedettséggel rendelkező helyről, okostelefonra is jelez.

Bruttó ár: 7 074 Ft.Elfogyott!
Számkódos riasztó mozgásérzékelővel. 55302

Lakótelepi lakások, üzletek, irodák, garázsok, tárolók védelmére kitűnően alkalmas, egyszerűen telepíthető riasztó készlet. Belépés jelzőként is használható.

Bruttó ár: 2 591 Ft.Részletek
Vezeték nélküli mini riasztó. TR-981

5 perc alatt telepíthető, bővíthető lakás, iroda, nyaraló, garázs, tároló, stb. riasztó. A főegység is és az érzékelők is elemről működnek. A távirányító jele átmegy a falakon (rádiós).

Bruttó ár: 10 605 Ft.Részletek
Vezeték nélküli fali mozgásérzékelő TR-981 riasztó szetthez. TR003-1

Kiegészítő mozgásérzékelő a TR-981 riasztóhoz.

Bruttó ár: 2 908 Ft.Részletek
Számkódos riasztószett mozgásérzékelővel, kamerával. SP62C

Lakótelepi lakások, üzletek, irodák, garázsok, tárolók védelmére kitűnően alkalmas, egyszerűen telepíthető riasztó készlet, 0,3 MP-es rögzítős infrás kamerával

Bruttó ár: 12 573 Ft.Részletek
Vezeték nélküli mini riasztó. M1B

5 perc alatt telepíthető, bővíthető lakás, iroda, nyaraló, garázs, tároló, stb. riasztó. A főegység hálózati áramról működik, az érzékelő(k) elemről. A távirányító jele átmegy a falakon (rádiós).

Bruttó ár: 12 294 Ft.Elfogyott!
Fémházas távirányító M1B riasztó szetthez

Kiegészítő 4 gombos távirányító a fenti M1B riasztóhoz.

Bruttó ár: 2 223 Ft.Részletek
Vezeték nélküli fali mozgásérzékelő. M1B riasztó szetthez.

Kiegészítő mozgásérzékelő az M1B riasztóhoz.

Bruttó ár: 3 175 Ft.Részletek
Vezeték nélküli nyitásérzékelő. M1B riasztó szetthez.

Vezeték nélküli nyitásérzékelő nyílászárókra (ajtókra és ablakokra) az M1B riasztóhoz.

Bruttó ár: 2 159 Ft.Részletek
Vezeték nélküli füstérzékelő. M1B riasztó szetthez.

Kiegészítő optikai füstérzékelő az M1B riasztóhoz. De az érzékelő riasztó nélkül, önmagában is használható.

Bruttó ár: 4 597 Ft.Részletek