A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatábaTovábbi információRendben

Árukereső.hu
flexio bt

elektronikai webáruház

SoundRacer X. Autómotor- és motorkerékpárhang generátor, FM transmitter

Cikkszám: 2870

Hallgassa az autó hangszóróján a motorhangot izgalmas sportautó, vagy akár a Mustáng V8 hangján. Önnek és utasainak fantasztikus élményben lesz része, miközben a motorhang élethűen követi a gyorsítást/lassítást, sebességváltást. (Motorhang generátor)

 • Magyarországon először nálunk kapható a világ több országában szabadalmaztatott készülék.

 • Hangtovábbítás az autórádióra FM modulátorral, vagy a rádió/erősítő Aux bemenetére.

 • A szivargyújtó aljzatról érzékeli motor fordulatszámát.

 • Négy féle autó motor (kipufogó) hangjának utánzása az Ön autójában. 2 féle motorkerékpár hang.

 • A hang az Ön autójának fordulatszámához kalibrálható. Benzines és diesel autókban is használható.

Raktáron! Szállítási idő: 1-2 munkanap.
 
Bruttó ár: 19 050 Ft.
Részletes termékismertető

SoundRacer X. Autómotor- és motorkerékpárhang generátor, FM transmitter


Mindig is szeretett volna egy izgalmas sportautót vezetni? A SoundRacer X nem cseréli le az autója motorját például a Ferrari V12-esére, de a V12-es motor hangját fogja hallani az autó hangszórójából. Fantasztikus élményben lesz része, miközben a motorhang élethűen követi a gyorsítást, lassítást, sebességváltást. Vigyázat, megdöbbentő gyorsítási hangokat fog hallani, de vezessen továbbra is óvatosan!


4 féle autómotor hang: Shelby Mustang V8, Lamborghini V10,  Lexus LFA V10, Ferrari V12 és 

2 féle motorkerékpár hang: Harley Davidson V-Twin és Suzuki GSX 

jár a készülékhez. A hangok SD kártyán vannak tárolva, amelyek a mellékelt FILE GENERATOR WINDOWS PROGRAM-mal szerkeszthetők, testre szabhatók.


 Lehetséges új egyéni motorhangokat létrehozni, amelyeket megoszthat más felhasználókkal is.
Az általunk biztosított részletes magyar nyelvű felhasználói kézikönyvben (nem az alap gyári több nyelvű), megtalálható az SD kártyán tárolt hangok átalakításához szükséges útmutató. Ennek segítségével a hangokat saját ízlésének és autójának megfelelően átalakíthatja. Ezzel például az adott autó gázpedál reakcióihoz sokkal inkább igazodó, vagy akár "izmosabb" hangok is készíthetők.


Ez egy szórakoztató eszköz, amit hangulatának megfelelően bármikor be és kikapcsolhat, megmutathatja barátainak, ismerőseinek. Képzelje el, hogy hogy meglepődik a barátnője, amikor váratlanul sportkocsi hangot hall az utastérben, a megszokott semleges, szolid motorhang helyett.

Élethű gyorsítási, sebességváltási hangok, gázelvételkor visszadurrogás, és e-közben a kedvenc zenéinek hallgatásáról sem kell lemondania. A készülék rendelkezik bemeneti Aux csatlakozóval, ahová MP3 lejátszó, vagy egy telefon fülhallgató kimenetét csatlakoztatva zenét továbbíthat az autórádióra. (Ekkor a motorhang nem hallható.)

A továbbítás a beépített FM transmitter segítségével történik a kiválasztott FM rádió frekvenciára.
Ha az autó hangrendszere rendelkezik Aux bemenettel, akkor a SaundRacer Aux csatlakozóját kimenetként használva, a mellékelt 3,5-es jackkábellel is összekötheti a SaundRacert az autórádióval, vagy az erősítővel. Így sokkal tisztább és dinamikusabb hanghatást érhet el. Magas színvonalú rádióvevővel, erősítővel és jó hangszórókkal megdöbbentő hangélményt fog nyújtani.A SoundRacer használatával az autóvezetés úgy nyújt élvezetet, hogy nem kell az autó kipufogó rendszerét megváltoztatni. A hatóság nem tud belekötni sem használatközben, sem a műszaki vizsgán a szabálytalan átalakítás miatt. Nem beszélve arról, hogy (mint köztudott) a rádió hangereje szabályozható!


A készülék működési elve az, hogy a legtöbb autóban a generátor által keltett elektromágneses zaj a  12 V-os szivargyújtó aljzaton is érzékelhető. A jel frekvenciája követi a generátor, és ezáltal a motor fordulatszámát. A SoundRacerben található elektronika egy speciális program segítségével motorhanggá alakítja generátor jelét.


A SoundRecer az autóhoz és a vezetési stílushoz kalibrálható, ezért nem szükséges a motor túlzott pörgetése, hogy izgalmas gyorsulás hangokat halljon, például autópályás használatkor, vagy diesel autóban. De kalibrálhatja úgy is, hogy csak a motor nagy fordulatszámánál legyen pörgős a hang.


Egyaránt használható benzines és diesel autóban is. De nem használható elektromos és hibrid autókban.


FIGYELEM! A SoundRacer nem minden autóban működik. Egyes autókban a generátor által keltett elektromágnes zaj túl kicsi, amit a készülék nem képes érzékelni. Ebben az esetben segíthet a generátor elektromos terhelésének növelése, például a fényszórók, az ülésfűtés, a hátsó ablakfűtés vagy más elektromos berendezések bekapcsolása.


Azoknak az autóknak a felsorolása, amelyekben a felhasználók már kipróbálták a SoundRacert, megtekinthető közvetlenül a gyártó honlapján. A listában több mint 600 autótípus szerepel, amelyek túlnyomó többségében a készülék működik.


Ha nem találja a felsorolásban az Ön autóját, akkor is megvásárolhatja a készüléket. Ebben az esetben kérjük, jelezzen vissza nekünk az info@flexiobt.hu e-mail címre, hogy megoszthassuk az Ön tapasztalatát is másokkal.


Ha az Ön autójában nem jól működik az eszköz
, 14 napon belül a saját költségén visszajuttathatja hozzánk, és mi visszafizetjük a vásárláskor Ön által kifizetett összeget. Kérjük, hogy kibontáskor vigyázzon a készülék csomagolására is, mert a teljes összeget, csak a sértetlen csomagolású és sértetlen termék esetén tudjuk visszafizetni.


Amire szükség van:

 

 • Egy autó váltakozó áramú generátorral, amely kis impulzusokat hoz létre a 12 V-os rendszeren. A piacon lévő legtöbb autó kompatibilis, de az elektromos és hibrid autókban nem használható.
 • Egy 12 V-os szivargyújtó aljzat az autóban.
 • Autós hangrendszer, FM rádióvevő / AUX bemenet.

 

A SoundRacer X-ben található motor hangok:

autó hangok:
 • Shelby Mustang V8
 • Lamborghini V10
 • Lexus LFA V10
 • Ferrari V12

motorkerékpár hangok:                                      
 • Harley Davidson V-Twin
 • Suzuki GSX

MicroSD memóriakártya:           

A hangfájlok egy MicroSD memóriakártyán tárolódnak.


    

   Számos motorhangot lehet tárolni a kártyán, és a következő hangot a SOUND gomb megnyomásával tölti be a készülék. A bemeneti jel beállításai és más paraméterek a hangfájlokkal együtt tárolódnak. A felhasználó használhatja a mellékelt FILE GENERATOR WINDOWS PROGRAM beállításait és hangjait, és tárolhatja a MicroSD kártyán. A csomag az SD adaptert is tartalmazza. 
Tápfeszültség 12 V DC.                 

Áramfogyasztás 12,4 V-nál: 50 mA töltés nélkül, 700 mA tablet vagy telefon töltése közben.

Autós USB-töltő:                           
USB-aljzat mobiltelefonok és tabletek töltésére legfeljebb 1 Amperrel.

A csomag tartalma:
 • 1 db SoundRacer X átírható memóriás hanggenerátor, és FM tarnszmitter
 • 1 db MicroSD kártya 6 féle gyári hanggal, és hangszerkesztő programmal
 • 1 db SD adapter
 • 1 db 3,5 jack - 3,5 jack sztereó átjátszókábel, 50 cm
 • 1 db kockás törlőrongy
 • 1 db gyári több nyelvű (magyar nélkül) alap használati útmutató
 • 1 db magyar nyelvű használati útmutató, hangszerkesztő leírással
 • 1 db díszdoboz.

 
Bővebben tájékozódhat a készülékről a következő weblapon: www.soundracer.com
A Youtube videó megosztón több felhasználói videó található, pl:


 
Cégünk, a Flexio Bt. a magyarországi forgalmazó. Viszonteladók jelentkezését is várjuk!
További termékek a termékcsoportban
«
»
SoundRacer X. Autómotor- és motorkerékpárhang generátor, FM transmitter

Hallgassa az autó hangszóróján a motorhangot izgalmas sportautó, vagy akár a Mustáng V8 hangján. Önnek és utasainak fantasztikus élményben lesz része, miközben a motorhang élethűen követi a gyorsítást/lassítást, sebességváltást. (Motorhang generátor)

Bruttó ár: 19 050 Ft.Részletek