A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatábaTovábbi információRendben

Árukereső.hu
flexio bt

elektronikai webáruház

KN95 (FFP2) 3 rétegű arcmaszk (szájmaszk) 5 db (350 Ft/db). G.L.

Cikkszám: 2310/3

KN95 (FFP2) besorolású maszk, amely hatékonyan blokkolja a levegőben található szennyezőanyagok, kórokozók 95% -át, 0,3 mikrométer (300 nanométer) méretig.

 • 3 szűrőréteg, mely porok, aeroszolok, köd, baktériumuk, cseppek és füst esetében a foglalkozási egészségügyi határérték 10 szereséig nyújt védelmet.

 • Nem szőtt, hanem olvasztási eljárással gyártott szűrőanyag.

 • Félbehajtható típus, mely kitűnő arcformához való illeszkedést tesz lehetővé.

 • Az orr-résznél orrcsipesz a minél tökéletesebb zárás érdekében.

 • CE megfelelőségi nyilatkozat.

Raktáron! Szállítási idő: 1-2 munkanap.
 
Bruttó ár: 1 750 Ft.
Részletes termékismertető
KN95 (FFP2) 3 rétegű arcmaszk 5 db (350 Ft/db). G.L.

KN95 besorolású maszk, amely hatékonyan blokkolja a levegőben található szennyezőanyagok, kórokozók  95% -át, 0,3 mikrométer (300 nanométer) méretig. 

Ez a minőségi arcmaszk meggátolja a továbbfertőzést is, megállítva ezzel a vírus terjedését.

Viselése különösen ajánlott utcán, boltban, emberek között, munkahelyeken, illetve tömegközlekedési eszközökön.

Tartósan, többször is használható, nem nedvesedik át, mint az egyszer használatos szájmaszkok.

 • 3 szűrőréteg, mely porok, aeroszolok, köd, baktériumuk, cseppek és füst esetében a foglalkozási egészségügyi határérték 10 szereséig nyújt védelmet.
 • Nem szőtt, hanem olvasztott szűrőanyag.
 • Az orr-résznél az orra formázható orrcsipesz a minél tökéletesebb zárás érdekében.
 • Kiváló minőségű nem szőtt anyagokból készült, puha és bőrbarát.
 • Összecsukható vékony profil, könnyű és könnyen használható.
 • Szállítása, zsebben vagy táskában való tárolása könnyen megoldható.
 • 5 darabonként csomagolva.
 • A félálarc teljesen zárt, rásimul az arcra, az arc és a maszk között nagyon kevés szűrés nélküli levegő tud beáramolni.
 • Az apró cseppeket is képes megszűrni, így véd az esetleges fertőződés ellen.

A termék, olyan zárt csomagolású terméknek számít, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza; így ezen termékre nem vonatkozik a 14 napos elállási jog!


A koronavírus körülbelül 0,12 mikrométer átmérőjű, de a valóságban a vírusok ritkán szállnak egyenként a levegőben. Legtöbbször porhoz, vagy – köhögés, tüsszentés révén kikerülve – apró vízcsepphez tapadva vannak jelen a levegőben. 

  • A házi készítésű szövött anyagból (textil) készült maszkok a biztonságérzetet ugyan növelik, de hatásosságuk erősen megkérdőjelezhető. A kiszűrt szemcseméret nagyságrendekkel nagyobb a nem szőtt (olvasztott) anyagú maszkokhoz képest. A maszk mellet beszívott levegő mennyisége igen magas lehet, és sok-sok tényezőtől függ (az anyag hajlékonysága, vastagsága - különösen a széleken a visszahajtott szegés miatt -, az orrcsipesz hiánya, a rögzítő gumi feszessége, stb.).
   Dóziscsökkentésre jó lehet, valamint arra, hogy ne nyúlkáljunk az arcunkhoz, szánkhoz.  • Az általános sebészmaszknak, amit a műtőben használnak az orvosok, az célja, hogy megállítsák a folyékony fertőző cseppeket, és ezáltal kisebb a kockázata annak, hogy a viselője egy másik embernek átadja a vírust. Ezek a maszkok általában 3 rétegűek és a levegő részecskéinek 80 %-át szűrik meg. Ezért a viselőjük számára nem nyújtanak teljes védelmet a levegőben közlekedő vírusokkal szemben. Azért sem, mert nem zárják le hermetikusan az orrot és a szájat (a leggondosabb felhelyezés esetén is kb. 25% levegő szűretlenül áramlik a maszk alá).

  • Sokkal nagyobb védelmet kínál a KN95 (FFP2) légzőmaszk. Ezt az eszközt úgy tervezték, hogy megakadályozza a kis (KN95-nél 0,3 FFP2-nél 0,6 mikrométernél nagyobb) részecskék  95%-ának bejutását az orr és a száj tájékára a maszkon keresztül. Az alászívás (archoz való tömítetlenség) max. 5 % lehet. Ezért a KN95 (FFP2) maszk hatásosan véd a vírus fertőzéssel szemben is.
   De ez is csak akkor működik, ha szabályszerűen viselik. Nem alkalmazható sem gyerekeknél, sem pedig szakállas felnőtteknél.
  • A KN99 (FFP3) légzőmaszk nyújtja a legnagyobb védelmet. Ez megakadályozza a 0,3 mikrométernél nagyobb részecskék 99%-ának bejutását az orr és a száj tájékára a maszkon keresztül. Az alászívás (archoz való tömítetlenség) ennél a maszknál is max. 5 % lehet. Ezért a KN99 (FFP3) maszk véd a leghatásosabban a vírus fertőzéssel szemben is.
   De ez is csak akkor működik, ha szabályszerűen viselik. Nem alkalmazható sem gyerekeknél, sem pedig szakállas felnőtteknél.

   Ilyen maszkokat - tudomásunk szerint - Kínában nem gyártanak, európai, vagy amerikai gyártók termékeit pedig szinte lehetetlen beszerezni.
   Az áruk a jelenlegi helyzetben több ezer (esetleg 10 ezer) Ft. is lehet.

További termékek a termékcsoportban
«
»
KN95 (FFP2) 3 rétegű arcmaszk (szájmaszk) 5 db (350 Ft/db). G.L.

KN95 (FFP2) besorolású maszk, amely hatékonyan blokkolja a levegőben található szennyezőanyagok, kórokozók 95% -át, 0,3 mikrométer (300 nanométer) méretig.

Bruttó ár: 1 750 Ft.Részletek