A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatábaTovábbi információRendben

Árukereső.hu
flexio bt

elektronikai webáruház

FlexiShield FX19. GSM/WiFi/GPRS vezeték nélküli okos riasztó és smart home központ. Magyar APP-al.

Cikkszám: 2495

Márka: FlexiShield

A FlexiShield FX19 riasztórendszer nem csak egy GSM riasztó, hanem WiFi-n vagy GPRS-n internetre kapcsolódva ingyenesen kommunikál az okostelefonnal. A magyar nyelvű applikáció a telefonon nem generál SMS forgalmat. CID/SIA távfelügyelet kapcsolat.

 • Gyors és megbízható WiFi kapcsolat, vagy GPRS kapcsolat SIM kártyával. A GPRS kapcsolatnak köszönhetően olyan helyről is ingyenesen kommunikál okostelefonnal, ahol nincs internet.

 • A magyar nyelvű Android és iOS applikációra push üzenetet küld WiFi hálózattal ingyenesen, GPRS-el az adatforgalom határán belül. Választhatók SMS és hanghívás értesítések is.

 • A sokféle érzékelő és kiegészítő vezeték nélküli, nem igényel kábelezést. Rendelkezik 8 vezetékes zóna bemenettel is. FORGATHATÓ IP KAMERÁVAL IS KIEGÉSZÍTHETŐ.

 • Vezeték nélküli okos konnektor, relé panel, intelligens kapcsoló hozzáadásával egy okos otthon alapja lehet.

 • Rendkívül alacsony fogyasztású elemes kiegészítők, melyek szabotázs védettek és SMS-ben is jelzik előre az elem kimerülését.

Elfogyott, beszerzési idő bizonytalan. Kérjük, érdeklődjön telefonon. Az ár változhat!
 
Jelenleg nem rendelhető!
Bruttó ár: 56 438 Ft.
Részletes termékismertető
A FlexiShield FX19 riasztórendszer nem csak egy GSM riasztó, hanem WiFi vagy GPRS hálózaton át internetre kapcsolódva  ingyenesen kommunikál az okostelefonnal. A magyar nyelvű applikáció a telefonon nem generál SMS forgalmat.

CID/SIA távfelügyelet kapcsolatra képes. Forgatható kamerával is kiegészíthető.

A GPRS kapcsolatnak köszönhetően olyan helyről is ingyenesen kommunikál, ahol nincs internet.

A 18 féle vezeték nélküli kiegészítő megtekintéséhez kattintson ide!


  
Az Applikáció: A magyar nyelvű Carener2 alkalmazás ingyenesen elérhető a Google Play és az iOS App Store felületen. Ezzel az alkalmazással el lehet végezni a teljes telepítést, párosíthatók az érzékelők, IP kamerák, okos konnektorok, szirénák, valamint teljes vezérlésre is szolgál.
Az applikáció segítségével Ön könnyedén be tudja üzemelni a riasztót, nem szükséges hozzá szakember segítsége.   
Vezeték nélküli átvitel: Vezetékezés, vagy bonyolult beállítások nélkül csatlakoztathatók az érzékelők a központi egységhez. Az érzékelők vezeték nélküliek, és a legtöbb érzékelő elemmel működik.  
A vezeték nélküli érzékelők hatótávolsága nyílt terepen legalább 100 méter. Ezt a távolságot a falak vagy egyéb akadályok jelentős mértékben csökkentik. Csak be kell helyezni az elemeket, és az érzékelőket elhelyezni a helyiségben. A központi egység tartalmaz egy SIM kártya helyet, a SIM kártyáról SMS-t küldhet, és hanghívást kezdeményezhet. A riasztó aktiválása és kikapcsolása szintén egyszerű és gyors, akár a központi egységen, vagy távirányítóval, vezeték nélküli billentyűzettel, RFID kártyával, vagy mobilalkalmazással hajtja végre.


A riasztó kommunikációja az alkalmazással és a telefonnal:

A riasztó képes a 2,4 GHz-es WiFi hálózaton kapcsolódni az internetre, vagy választható a stabil és megbízható GPRS internet kapcsolat is, melyhez a csatlakozást a riasztó automatikusan képes elvégezni. Ha mindkettő be van kapcsolva, akkor a WiFi kapcsolat lesz az elsődleges, ha a WiFi jel megszűnik, automatikusan átáll a GPRS kapcsolatra. Ehhez adatforgalomra képes SIM kártya behelyezése szükséges.
A GPRS használatával lehetőség nyílik arra, hogy a riasztót olyan helyen is lehet használni, ahol nincs internet.
A felhasználó mobiltelefonjának az internethez kell csatlakoznia, és a világ bármely pontjáról vezérelni tudja a riasztót. A SIM kártyával létrejövő GSM kapcsolat, egy plusz biztonsági lehetőség, mely segítségével a felhasználó SMS-ben és/vagy hanghíváson keresztül értesül a riasztásról.  Az opcionális IP kamerákat LAN kábellel, vagy WiFi-n keresztül kell csatlakoztatni az otthoni routerhez. Több felhasználó csatlakozhat az applikációhoz: 
Az adminisztrátor további 3 felhasználó számára engedélyezheti a riasztó okostelefonnal történő irányítását. Az engedély bármikor visszavonható. A beállítások gyors megosztása és fiók létrehozása:

Ha a rendszergazda további felhasználókat (legfeljebb még 3) szeretne bevonni az applikációval történő vezérlésbe, akkor ezt nagyon egyszerűen teheti meg. Csak telepíteni kell az applikációt a másik mobiltelefonon, ezután a rendszergazda engedélyezi a saját telefonján a másik felhasználó hozzáférését.  

                                         

Élesítési és hatástalanítási lehetőségek: 


  

 A riasztónak 4 állapota van:    Állapotváltás módja:   
Távozó élesített A riasztó központon lévő billentyűzettel
Otthonmaradó élesített Távirányítóval 
Hatástalanított Kezelőpanellel 
Pánikriasztás Applikációval  
  SMS küldéssel (gyárilag előre megírt üzenetekkel)


Érzékelők beállítási lehetőségei:


Minden érzékelőre vonatkozóan beállítható a távozó és belépési késleltetés, mely maximum 90 másodperc lehet.
Beállítható, hogy a riasztó élesítésekor a készülék figyelmeztessen a nyitva maradt nyílászárókra.
Beállítható, hogy egyes mozgás- és nyitásérzékelők aktiválódásakor a központ jelezze, ha valaki belép az adott helységbe. Ez a belépésjelző funkció csak a riasztó hatástalanított állapotában működik.Ki lehet jelölni egy vagy több független zónát, melyeket csak applikációval lehet hatástalanítani, a központ billentyűzetével és távirányítóval nem. Ilyen zóna lehet például egy privát szoba, szerszámtároló stb. 


Az érzékelők elnevezhetők magyar nyelven, ez az elnevezés az érzékelő aktiválódásakor megjelenik a riasztó kijelzőjén, a push üzenetben és az applikáció előzmények menüjében.

Az érzékelők az applikáció segítségével távolról ki- és bekapcsolhatók.


Mi történik riasztáskor?


Megszólal a vezeték nélküli és/vagy a vezetékes sziréna.
Az okostelefonra push üzenet érkezik.


A riasztó SMS-t küld.
A riasztó értesíti a kivonuló távfelügyeleti szolgálatot. (Ha szerződést kötött egy távfelügyeleti céggel.)Az opcionális forgatható IP kamera által közvetített élőkép megtekinthető a riasztó applikációjába ágyazott kamera alkalmazásban. Ha a kamerában van micro SD kártya, akkor a rögzített videók is visszanézhetők. A kamera élő képének megtekintésekor videó felvétel menthető a telefonra, ezért ha a behatoló megrongálja, vagy ellopja a kamerát, a telefonra mentett videó megmarad.

Távvezérlés, automatizálás:


Egyszerű villamos berendezések távolról ki- és bekapcsolhatók a vezeték nélküli 4 csatornás relé panel, vagy az okos konnektor, vagy a szintén vezeték nélküli okos kapcsolók segítségével.
"Jelenet" beállítási lehetőség: valamely esemény megtörténtekor vagy időpont eljövetelekor valamilyen eseménysorozat automatikusan végbemegy. Például az előszoba ajtó nyitásakor felkapcsolódik a lámpa és beindul a légkondicionáló, vagy 20 órakor felkapcsolódik a villany és leeresztődik a redőny.

Kattintson ide, vagy a képre a Youtube videó megtekintéséhez!

Különleges, más riasztókra nem jellemző szolgáltatások:
 • Internetes és GSM-es kapcsolat egyszerre.
 • Az internetre kapcsolódás WiFi hálózaton keresztül és GPRS-el is lehetséges (utóbbihoz SIM kártya szükséges). Ha GPRS-el kapcsolódik, akkor nem szükséges internet az őrzött helyen.
 • A legtöbb érzékelő szabotázs védett.
 • A riasztó kihangosított telefonként is használható.
 • Az applikációról hangüzenetet továbbíthat a riasztóra, mely maximum 20 másodperc hosszúságú lehet. Az üzenet meghallgatására a riasztó figyelmezteti a hazaérkező családtagot.
 • Ha bármely okból megszűnik az internet kapcsolat, az applikáció egy mozdulattal átállítható SMS-el történő vezérlésre. Ilyenkor a gyárilag előre megírt élesítő, hatástalanító SMS üzenet küldhető a riasztóra.
 • Programfrissítési lehetőség interneten keresztül a szerverről. 
 • Az internet kapcsolat megszakadása esetén az SMS küldés továbbra is működik bármilyen telefonra.
 • A központi egységen 4 különböző hangerő állítható be: beszéd hangerő, billentyűk lenyomásának hangereje, üzenet hangereje, riasztás hangereje. 
 • Figyelmeztető jelzés az érzékelőben lévő elemek gyengülésekor a telefonra.
 • Meglehetősen nagy rádiófrekvenciás átviteli távolság a központ és az érzékelők között, saját mérés szerint 2 db 40 cm-es falon át 30 m.
 • Az opcionális kezelőbillentyűzet számkóddal és RFID kártyával is kezelhető.
 • Több nyelven letölthető a riasztó kihangosított beszédhangja, sőt a beszélő neme (férfi, vagy nő) is kiválasztható. (Jelenleg magyar nyelv még nincs, de várhatóan lesz, ami a megjelenést követően bármikor letölthető.)
 • 8 db zóna az esetleges vezetékes érzékelők csatlakoztatására. Ha valaki attól tart, hogy a vezeték nélküli zónák érzékelőinek rádiófrekvenciás jelét egy frekvenciazavaróval elnyomhatja a betörő, akkor pl. a bejárati ajtóra vezetékes nyitásérzékelőt is felszerelhet. A központnak van 12 V-os tápfeszültség kimenete is, ezért az esetleges vezetékes mozgásérzékelő onnan kaphat tápfeszültséget, amíg a  riasztóközpont a hálózatról van táplálva.
 • A vezetékes sziréna kimeneten 12 V DC feszültség jelenik meg riasztáskor, ha központ a hálózatról van táplálva.

Általános jellemzők:

 • Érintőgombos kezelőfelület.
 • 2,6 colos informatív szöveges kijelző.
 • WiFi vagy GPRS kapcsolat használatakor költségmentes riasztás okostelefonra push üzenettel.
 • Okostelefonnal is, valamint a riasztóközpont menürendszerének segítségével is installálható. A telefonnal történő programozás internetes adatátvitellel történik, ezért teljesen költségmentes (nincsenek oda-vissza küldött SMS-ek, mint sok más riasztónál).
 • Teljes égészében vezeték nélküli rendszer.
 • Az érékelők elemmel működnek, melyek hétköznapi AA, vagy AAA, illetve 9 V-os elemek, érzékelőtől függően.
 • Minden érzékelő legalább 1 évig üzemel egy jó minőségű elemgarnitúrával.
 • Az elem gyengülése esetén figyelmeztető jelzést küld, ezért minimális odafigyeléssel nem fordulhat elő, hogy az elemek kimerülése miatt nem történik meg a riasztás.
 • Minden érzékelőben vannak gyári elemek.
 • Értesítés a hálózati áram megszűnéséről, illetve visszaállásáról.
 • Automatikus élesítés és hatástalanítás funkció, melynél megadhatja, hogy milyen időpontban kapcsoljon be és mikor kapcsoljon ki a riasztó automatikusan. Ezt a hét bármely napjára beállíthatja vagy akár a hét összes napjára is. Ebből összesen hármat állíthat be. (Például beállíthatja, hogy hétfőtől csütörtökig 8:00-kor kapcsoljon be a riasztó és 18:00-kor kapcsoljon ki, viszont pénteken már csak 8:00-15:00-ig legyen élesített állapotban a riasztó, hétvégén pedig 10:00-12:00-ig.)
 • Az applikációban minden esemény/változás látható, ezért követhető, hogy melyik felhasználó mikor élesítette, vagy hatástalanította rendszert. 
 • A központi egységbe épített akkumulátor, akár 4-5 órán át biztosítja a működést áramkimaradáskor.
 • Akár 100 db vezeték nélküli eszközt támogat. (Kamerából is lehet több.) 
 • A külön megvásárolható forgatható IP kameráknak LAN kábellel, vagy WiFi-n keresztül kell kapcsolódniuk az internethez.
 • A beltéri kamera maximum 64 GB-os micro SD kártyára rögzít mozgás érzékelésekor. 
 • A beltéri kamera az applikációval minden irányban forgatható. A kamerák valósidejű képe az applikációval megtekinthető, a felvételek a telefon segítségével megnézhetők.
 • A központi egységbe épített mikrofon segítségével a megfigyelt helyiség lehallgatható, továbbá a beépített hangszórónak köszönhetően interkom beszélgetés folytatható. 
 • A beltéri kamera akár bébiőrként is használható, vagy a megbízott babysitter ellenőrzésére, esetleg a munkahely, üzlet szemmel tartására. A kamera által közvetített élőkép az interneten keresztül jut a telefonra, így megtekintése korlátlan és költségmentes (a telefonban lévő SIM kártya adatforgalmának határáig).
 • A kamera élőképének megjelenítésekor videó felvétel menthető a telefonra.
 • Kiegészíthető további vezeték nélküli nyitásérzékelővel, mozgásérzékelővel, távirányítóval, pánik gombbal, vezeték nélküli szirénával, beltéri IP kamerával, füstérzékelővel, vízérzékelővel, kezelőpanellel (billentyűzet), kisállat védett mozgásérzékelővel, relépanellel, okos konnektorral.
     
A szett tartalma:
 • 1 db riasztó központ tápegységgel
 • 2 db távirányító
 • 1 db vezeték nélküli nyitásérzékelő
 • 1 db vezeték nélküli mozgásérzékelő
 • Magyar nyelvű leírás

A hasonló tudású, Security M4, és a BE-P6 riasztóval való összehasonlítás: 
 
               Jellemző                        FlexiShield FX19 M4 BE-P6 
 Ár 46 990 Ft.   59 804 Ft.  31 920 Ft
 Nyitás- és mozgásérzékelők aktiválódásakor belépésjelző funkció van, a riasztó deaktivált állapotában belépésjelző hang, aktivált állapotban riasztást vált ki.  nincs   van, de erre állítva nem riaszt
 GPRS kapcsolat a riasztóközpontban  van  nincs   nincs
 Helység lehallgatás beépített mikrofonnal  van   csak kamerával   van
 Riasztáskor hanghívás telefonra  van   nincs   van
 SMS küldés van  van   van
 WiFi-s internet kapcsolat a riasztóközpontban  van  van, LAN kábeles is   van
 Magyar nyelvű applikáció van (egyelőre Androidra, iOS-re hamarosan lesz)  van  nincs (csak angol van)
 Belső, vezeték nélküli kommunikáció zavarására való figyelmeztetés  nincs   van   nincs
 Kényszerített hatástalanításra külön kód  nincs   van   nincs
 Intelligens otthon vezérlés  van   nincs   nincs
 Okos konnektor vezérlés van  van  nincs 
 Billentyűzet és LCD kijelző a központon  van  nincs   van
 Vezeték nélküli érzékelők elemeinek gyengülését jelző üzenet az App.-ban van  van  nincs 
 Nyitva maradt nyílászáróra való figyelmeztetés van  van  van, de csak az 1 db gyári nyitásérzékelőre 
 Vezetékes érzékelő bemenetek  van (8 db)  nincs  nincs
 Vezetékes sziréna kimenet  van  nincs  van
 Távfelügyelethez való kapcsolódás lehetősége  van  nincs  nincs
 Firmware frissítés  internetről   internetről   nincs
 

A hasonló kvalitású riasztókkal való részletes összehasonlítás eredményét megtekintheti itt:
GSM riasztók összehasonlítása 3

Fontos kiegészítés: A készülék mindhárom magyarországi szolgáltató SIM kártyájával működik. Kizárólag az újabb Telekomos (T-mobile) kártyáknál fordul elő, hogy hiába állítja be a telefonban a saját szám küldését, a riasztóból ez mégsem történik meg (noha a telefonból igen). Ekkor helyezze be a SIM kártyát egy mobiltelefonba és hívja fel a Telekom automata ügyfél szolgálatát (1777) és a géphang kérésére sorban válassza az 1-4-5-2-2 menüpontokat, majd a „hívószám küldés nincs bekapcsolva” szöveg után válassza a bekapcsolás (1) parancsot. A hívás befejezése után kapcsolja ki a telefont és helyezze a kártyát a riasztóba.
További termékek a termékcsoportban
«
»
FlexiShield FX19. GSM/WiFi/GPRS vezeték nélküli okos riasztó és smart home központ. Magyar APP-al.

A FlexiShield FX19 riasztórendszer nem csak egy GSM riasztó, hanem WiFi-n vagy GPRS-n internetre kapcsolódva ingyenesen kommunikál az okostelefonnal. A magyar nyelvű applikáció a telefonon nem generál SMS forgalmat. CID/SIA távfelügyelet kapcsolat.

Bruttó ár: 56 438 Ft.Elfogyott!
FlexiShield FX19 Kamerás szett. GSM/WiFi/GPRS vezeték nélküli okos riasztó és smart home központ. Magyar App-al.

A FlexiShield FX19 riasztórendszer nem csak egy GSM riasztó, hanem WiFi-n vagy GPRS-n internetre kapcsolódva ingyenesen kommunikál az okostelefonnal. A magyar nyelvű applikáció a telefonon nem generál SMS forgalmat. CID/SIA távfelügyelet kapcsolat.

Bruttó ár: 67 000 Ft.Elfogyott!
Beltéri forgatható HD wireless IP kamera SD kártya hellyel FlexiShield FX19 riasztóhoz. YYZ100SS-XF+

Az önállóan is működő Wi-Fi-s IP kamera, melynek alkalmazása beépül a FlexiShield FX19 riasztó alkalmazásába. PC-s Windows kezelés lehetőség is.

Bruttó ár: 12 869 Ft.Részletek
Távirányító FlexiShield FX19 riasztóhoz. RMC07

Csak a FlexiShield FX19 riasztóhoz.

Bruttó ár: 3 316 Ft.Részletek
Pánikgomb a FlexiShield FX19 riasztóhoz. WEB03

Csak a FlexiShield FX19 riasztóhoz.

Bruttó ár: 4 041 Ft.Részletek
Vezeték nélküli fali mozgásérzékelő. FlexiShield FX19 riasztó szetthez. WMS08

Kiegészítő vezeték nélküli mozgásérzékelő a FlexiShield FX19 riasztóhoz.

Bruttó ár: 5 616 Ft.Részletek
Kisállat védett vez. nélk. mozgásérzékelő FlexiShield FX19 riasztóhoz. N650

Kisállat védett mozgásérzékelő a FlexiShield FX19 riasztóhoz.

Bruttó ár: 7 344 Ft.Részletek
Vezetékes mozgásérzékelő riasztókhoz. WL-802

Nagyon könnyen szerelhető, állítható érzékenységű PIR vezetékes mozgásérzékelő.

Bruttó ár: 4 528 Ft.Részletek
Vezeték nélküli nyitásérzékelő FlexiShield FX19 riasztó szetthez. WDS07

Vezeték nélküli nyitásérzékelő nyílászárókra (ajtókra és ablakokra) csak a FlexiShield FX19 riasztóhoz. 4 különböző kódküldés: nyitott ajtó, zárt ajtó, szabotázs, gyenge elem.

Bruttó ár: 3 316 Ft.Részletek
Vezeték nélküli füstérzékelő FlexiShield FX19 riasztó szetthez. WSD02

Kiegészítő optikai füstérzékelő a FlexiShield FX19 riasztóhoz. De az érzékelő riasztó nélkül, önmagában is használható.

Bruttó ár: 8 100 Ft.Elfogyott!