A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatábaTovábbi információRendben

Árukereső.hu
flexio bt

elektronikai webáruház

FlexiShield FX19. GSM/WiFi/GPRS vezeték nélküli okos riasztó és smart home központ. Magyar App-al.

Cikkszám: 2495

A FlexiShield FX19 riasztórendszer nem csak egy GSM riasztó, hanem WiFi-n vagy GPRS-n internetre kapcsolódva ingyenesen kommunikál az okostelefonnal. A magyar nyelvű applikáció a telefonon nem generál SMS forgalmat. CID/SIA távfelügyelet kapcsolat.

 • Gyors és megbízható WiFi kapcsolat, vagy GPRS kapcsolat SIM kártyával. A GPRS kapcsolatnak köszönhetően olyan helyről is ingyenesen kommunikál okostelefonnal, ahol nincs internet.

 • A magyar nyelvű Android és iOS applikációra push üzenetet küld WiFi hálózattal ingyenesen, GPRS-el az adatforgalom határán belül. Választhatók SMS és hanghívás értesítések is.

 • A sokféle érzékelő és kiegészítő vezeték nélküli, nem igényel kábelezést. Rendelkezik 8 vezetékes zónával is. FORGATHATÓ IP KAMERÁVAL IS KIEGÉSZÍTHETŐ.

 • Vezeték nélküli okos konnektor, relé panel, intelligens kapcsoló hozzáadásával egy okos otthon alapja lehet.

 • Rendkívül alacsony fogyasztású elemes kiegészítők, melyek szabotázs védettek és SMS-ben is jelzik előre az elem kimerülését.

Raktáron! Szállítási idő: 1-2 munkanap.
 
Bruttó ár: 46 990 Ft.
Részletes termékismertető
A 18 féle vezeték nélküli kiegészítő megtekintéséhez kattintson ide!

A FlexiShield FX19 riasztórendszer nem csak egy GSM riasztó, hanem WiFi vagy GPRS hálózaton át internetre kapcsolódva  ingyenesen kommunikál az okostelefonnal. A magyar nyelvű applikáció a telefonon nem generál SMS forgalmat.

CID/SIA távfelügyelet kapcsolatra képes. Forgatható kamerával is kiegészíthető.

A GPRS kapcsolatnak köszönhetően olyan helyről is ingyenesen kommunikál, ahol nincs internet.

  
Az Applikáció: A magyar nyelvű Carener2 alkalmazás ingyenesen elérhető a Google Play és az iOS App Store felületen. Ezzel az alkalmazással el lehet végezni a teljes telepítést, párosíthatók az érzékelők, IP kamerák, okos konnektorok, szirénák, valamint teljes vezérlésre is szolgál.
Az applikáció segítségével Ön könnyedén be tudja üzemelni a riasztót, nem szükséges hozzá szakember segítsége.   
Vezeték nélküli átvitel: Vezetékezés, vagy bonyolult beállítások nélkül csatlakoztathatók az érzékelők a központi egységhez. Az érzékelők vezeték nélküliek, és a legtöbb érzékelő elemmel működik.  
A vezeték nélküli érzékelők hatótávolsága nyílt terepen legalább 100 méter. Ezt a távolságot a falak vagy egyéb akadályok jelentős mértékben csökkentik. Csak be kell helyezni az elemeket, és az érzékelőket elhelyezni a helyiségben. A központi egység tartalmaz egy SIM kártya helyet, a SIM kártyáról SMS-t küldhet, és hanghívást kezdeményezhet. A riasztó aktiválása és kikapcsolása szintén egyszerű és gyors, akár a központi egységen, vagy távirányítóval, vezeték nélküli billentyűzettel, RFID kártyával, vagy mobilalkalmazással hajtja végre.


A riasztó kommunikációja az alkalmazással és a telefonnal:

A riasztó képes a 2,4 GHz-es WiFi hálózaton kapcsolódni az internetre, vagy választható a stabil és megbízható GPRS internet kapcsolat is, melyhez a csatlakozást a riasztó automatikusan képes elvégezni. Ha mindkettő be van kapcsolva, akkor a WiFi kapcsolat lesz az elsődleges, ha a WiFi jel megszűnik, automatikusan átáll a GPRS kapcsolatra. Ehhez adatforgalomra képes SIM kártya behelyezése szükséges.
A GPRS használatával lehetőség nyílik arra, hogy a riasztót olyan helyen is lehet használni, ahol nincs internet.
A felhasználó mobiltelefonjának az internethez kell csatlakoznia, és a világ bármely pontjáról vezérelni tudja a riasztót. A SIM kártyával létrejövő GSM kapcsolat, egy plusz biztonsági lehetőség, mely segítségével a felhasználó SMS-ben és/vagy hanghíváson keresztül értesül a riasztásról. Az opcionális IP kamerákat LAN kábellel, vagy WiFi-n keresztül kell csatlakoztatni az otthoni internethez. Több felhasználó csatlakozhat az applikációhoz: 
Az adminisztrátor további 3 felhasználó számára engedélyezheti a riasztó okostelefonnal történő irányítását. Az engedély bármikor visszavonható. A beállítások gyors megosztása és fiók létrehozása:

Ha a rendszergazda további felhasználókat (legfeljebb még 3) szeretne bevonni az applikációval történő vezérlésbe, akkor ezt nagyon egyszerűen teheti meg. Csak telepíteni kell az applikációt a másik mobiltelefonon, ezután a rendszergazda engedélyezi a saját telefonján a másik felhasználó hozzáférését.  

                                         

Élesítési és hatástalanítási lehetőségek: 


  

 A riasztónak 4 állapota van:    Állapotváltás módja:   
Távozó élesített A riasztó központon lévő billentyűzettel
Otthonmaradó élesített Távirányítóval 
Hatástalanított Kezelőpanellel 
Pánikriasztás Applikációval  
  SMS küldéssel (gyárilag előre megírt üzenetekkel)


Érzékelők beállítási lehetőségei:


Minden érzékelőre vonatkozóan beállítható a távozó és belépési késleltetés, mely maximum 90 másodperc lehet.
Beállítható, hogy a riasztó élesítésekor a készülék figyelmeztessen a nyitva maradt nyílászárókra.
Beállítható, hogy egyes mozgás- és nyitásérzékelők aktiválódásakor a központ jelezze, ha valaki belép az adott helységbe. Ez a belépésjelző funkció csak a riasztó hatástalanított állapotában működik.Ki lehet jelölni egy vagy több független zónát, melyeket csak applikációval lehet hatástalanítani, a központ billentyűzetével és távirányítóval nem. Ilyen zóna lehet például egy privát szoba, szerszámtároló stb. 


Az érzékelők elnevezhetők magyar nyelven, ez az elnevezés az érzékelő aktiválódásakor megjelenik a riasztó kijelzőjén, a push üzenetben és az applikáció előzmények menüjében.

Az érzékelők az applikáció segítségével távolról ki- és bekapcsolhatók.


Mi történik riasztáskor?


Megszólal a vezeték nélküli és/vagy a vezetékes sziréna.
Az okostelefonra push üzenet érkezik.


A riasztó SMS-t küld.
A riasztó értesíti a kivonuló távfelügyeleti szolgálatot. (Ha szerződést kötött egy távfelügyeleti céggel.)Az opcionális forgatható IP kamera által közvetített élőkép megtekinthető a riasztó applikációjába ágyazott kamera alkalmazásban. Ha a kamerában van micro SD kártya, akkor a rögzített videók is visszanézhetők. A kamera élő képének megtekintésekor videó felvétel menthető a telefonra, ezért ha a behatoló megrongálja, vagy ellopja a kamerát, a telefonra mentett videó megmarad.

Távvezérlés, automatizálás:


Egyszerű villamos berendezések távolról ki- és bekapcsolhatók a vezeték nélküli 4 csatornás relé panel, vagy az okos konnektor, vagy a szintén vezeték nélküli okos kapcsolók segítségével.
"Jelenet" beállítási lehetőség: valamely esemény megtörténtekor vagy időpont eljövetelekor valamilyen eseménysorozat automatikusan végbemegy. Például az előszoba ajtó nyitásakor felkapcsolódik a lámpa és beindul a légkondicionáló, vagy 20 órakor felkapcsolódik a villany és leeresztődik a redőny.

Kattintson ide, vagy a képre a Youtube videó megtekintéséhez!

Különleges, más riasztókra nem jellemző szolgáltatások:
 • Internetes és GSM-es kapcsolat egyszerre.
 • Az internetre kapcsolódás WiFi hálózaton keresztül és GPRS-el is lehetséges (utóbbihoz SIM kártya szükséges). Ha GPRS-el kapcsolódik, akkor nem szükséges internet az őrzött helyen.
 • A legtöbb érzékelő szabotázs védett.
 • A riasztó kihangosított telefonként is használható.
 • Az applikációról hangüzenetet továbbíthat a riasztóra, mely maximum 20 másodperc hosszúságú lehet. Az üzenet meghallgatására a riasztó figyelmezteti a hazaérkező családtagot.
 • Ha bármely okból megszűnik az internet kapcsolat, az applikáció egy mozdulattal átállítható SMS-el történő vezérlésre. Ilyenkor a gyárilag előre megírt élesítő, hatástalanító SMS üzenet küldhető a riasztóra.
 • Programfrissítési lehetőség interneten keresztül a szerverről. 
 • Az internet kapcsolat megszakadása esetén az SMS küldés továbbra is működik bármilyen telefonra.
 • A központi egységen 4 különböző hangerő állítható be: beszéd hangerő, billentyűk lenyomásának hangereje, üzenet hangereje, riasztás hangereje. 
 • Figyelmeztető jelzés az érzékelőben lévő elemek gyengülésekor a telefonra.
 • Meglehetősen nagy rádiófrekvenciás átviteli távolság a központ és az érzékelők között, saját mérés szerint 2 db 40 cm-es falon át 30 m.
 • Az opcionális kezelőbillentyűzet számkóddal és RFID kártyával is kezelhető.
 • Több nyelven letölthető a riasztó kihangosított beszédhangja, sőt a beszélő neme (férfi, vagy nő) is kiválasztható. (Jelenleg magyar nyelv még nincs, de várhatóan lesz, ami a megjelenést követően bármikor letölthető.)
 • 8 db zóna az esetleges vezetékes érzékelők csatlakoztatására. Ha valaki attól tart, hogy a vezeték nélküli zónák érzékelőinek rádiófrekvenciás jelét egy frekvenciazavaróval elnyomhatja a betörő, akkor pl. a bejárati ajtóra vezetékes nyitásérzékelőt is felszerelhet. A központnak van 12 V-os tápfeszültség kimenete is, ezért az esetleges vezetékes mozgásérzékelő onnan kaphat tápfeszültséget, amíg a  riasztóközpont a hálózatról van táplálva.
 • A vezetékes sziréna kimeneten 12 V DC feszültség jelenik meg riasztáskor, ha központ a hálózatról van táplálva.

Általános jellemzők:

 • Érintőgombos kezelőfelület.
 • 2,6 colos informatív szöveges kijelző.
 • WiFi vagy GPRS kapcsolat használatakor költségmentes riasztás okostelefonra push üzenettel.
 • Okostelefonnal is, valamint a riasztóközpont menürendszerének segítségével is installálható. A telefonnal történő programozás internetes adatátvitellel történik, ezért teljesen költségmentes (nincsenek oda-vissza küldött SMS-ek, mint sok más riasztónál).
 • Teljes égészében vezeték nélküli rendszer.
 • Az érékelők elemmel működnek, melyek hétköznapi AA, vagy AAA, illetve 9 V-os elemek, érzékelőtől függően.
 • Minden érzékelő legalább 1 évig üzemel egy jó minőségű elemgarnitúrával.
 • Az elem gyengülése esetén figyelmeztető jelzést küld, ezért minimális odafigyeléssel nem fordulhat elő, hogy az elemek kimerülése miatt nem történik meg a riasztás.
 • Minden érzékelőben vannak gyári elemek.
 • Értesítés a hálózati áram megszűnéséről, illetve visszaállásáról.
 • Automatikus élesítés és hatástalanítás funkció, melynél megadhatja, hogy milyen időpontban kapcsoljon be és mikor kapcsoljon ki a riasztó automatikusan. Ezt a hét bármely napjára beállíthatja vagy akár a hét összes napjára is. Ebből összesen hármat állíthat be. (Például beállíthatja, hogy hétfőtől csütörtökig 8:00-kor kapcsoljon be a riasztó és 18:00-kor kapcsoljon ki, viszont pénteken már csak 8:00-15:00-ig legyen élesített állapotban a riasztó, hétvégén pedig 10:00-12:00-ig.)
 • Az applikációban minden esemény/változás látható, ezért követhető, hogy melyik felhasználó mikor élesítette, vagy hatástalanította rendszert. 
 • A központi egységbe épített akkumulátor, akár 4-5 órán át biztosítja a működést áramkimaradáskor.
 • Akár 100 db vezeték nélküli eszközt támogat. (Kamerából is lehet több.) 
 • A külön megvásárolható forgatható IP kameráknak LAN kábellel, vagy WiFi-n keresztül kell kapcsolódniuk az internethez.
 • A beltéri kamera maximum 64 GB-os micro SD kártyára rögzít mozgás érzékelésekor. 
 • A beltéri kamera az applikációval minden irányban forgatható. A kamerák valósidejű képe az applikációval megtekinthető, a felvételek a telefon segítségével megnézhetők.
 • A központi egységbe épített mikrofon segítségével a megfigyelt helyiség lehallgatható, továbbá a beépített hangszórónak köszönhetően interkom beszélgetés folytatható. 
 • A beltéri kamera akár bébiőrként is használható, vagy a megbízott babysitter ellenőrzésére, esetleg a munkahely, üzlet szemmel tartására. A kamera által közvetített élőkép az interneten keresztül jut a telefonra, így megtekintése korlátlan és költségmentes (a telefonban lévő SIM kártya adatforgalmának határáig).
 • A kamera élőképének megjelenítésekor videó felvétel menthető a telefonra.
 • Kiegészíthető további vezeték nélküli nyitásérzékelővel, mozgásérzékelővel, távirányítóval, pánik gombbal, vezeték nélküli szirénával, beltéri IP kamerával, füstérzékelővel, vízérzékelővel, kezelőpanellel (billentyűzet), kisállat védett mozgásérzékelővel, relépanellel, okos konnektorral.
     
A szett tartalma:
 • 1 db riasztó központ tápegységgel
 • 2 db távirányító
 • 1 db vezeték nélküli nyitásérzékelő
 • 1 db vezeték nélküli mozgásérzékelő
 • Magyar nyelvű leírás

A hasonló tudású, Security M4 riasztóval való összehasonlítás: 
 
               Jellemző                        FlexiShield FX19 M4
 Nyitás- és mozgásérzékelők aktiválódásakor belépésjelző funkció  van  nincs 
 GPRS kapcsolat a riasztóközpontban  van  nincs 
 Helység lehallgatás beépített mikrofonnal  van   csak kamerával 
 Riasztáskor hanghívás telefonra  van   nincs 
 WiFi-s internet kapcsolat a riasztóközpontban  van  van 
 Belső, vezeték nélküli kommunikáció zavarására való figyelmeztetés  nincs   van 
 Kényszerített hatástalanításra külön kód  nincs   van 
 Intelligens otthon vezérlés  van   nincs 
 Billentyűzet és LCD kijelző a központon  van  nincs 
 Vezetékes érzékelő bemenetek  van (8 db)  nincs
 Vezetékes sziréna kimenet  van  nincs
 Távfelügyelethez való kapcsolódás lehetősége  van  nincs
 Firmware frissítés  internetről   internetről 


A hasonló kvalitású riasztókkal való részletes összehasonlítás eredményét megtekintheti itt:
GSM riasztók összehasonlítása 3

Fontos kiegészítés: A készülék mindhárom magyarországi szolgáltató SIM kártyájával működik. Kizárólag az újabb Telekomos (T-mobile) kártyáknál fordul elő, hogy hiába állítja be a telefonban a saját szám küldését, a riasztóból ez mégsem történik meg (noha a telefonból igen). Ekkor helyezze be a SIM kártyát egy mobiltelefonba és hívja fel a Telekom automata ügyfélszolgálatát (1777) és a géphang kérésére sorban válassza a 2 - 3 - 2 - 1 - 2 menüpontokat, majd a „hívószám küldés nincs bekapcsolva” szöveg után válassza a bekapcsolás (1) parancsot. A hívás befejezése után kapcsolja ki a telefont és helyezze a kártyát a riasztóba.
További termékek a termékcsoportban
«
»
FlexiShield FX19. GSM/WiFi/GPRS vezeték nélküli okos riasztó és smart home központ. Magyar App-al.

A FlexiShield FX19 riasztórendszer nem csak egy GSM riasztó, hanem WiFi-n vagy GPRS-n internetre kapcsolódva ingyenesen kommunikál az okostelefonnal. A magyar nyelvű applikáció a telefonon nem generál SMS forgalmat. CID/SIA távfelügyelet kapcsolat.

Bruttó ár: 46 990 Ft.Részletek
FlexiShield FX19 Bővített szett. GSM/WiFi/GPRS vezeték nélküli okos riasztó és smart home központ. Magyar APP-al.

A FlexiShield FX19 riasztórendszer nem csak egy GSM riasztó, hanem WiFi-n vagy GPRS-n internetre kapcsolódva ingyenesen kommunikál az okostelefonnal. A magyar nyelvű applikáció a telefonon nem generál SMS forgalmat. CID/SIA távfelügyelet kapcsolat.

Bruttó ár: 69 990 Ft.Elfogyott!
FlexiShield FX19 Kamerás szett. GSM/WiFi/GPRS vezeték nélküli okos riasztó és smart home központ. Magyar APP-al.

A FlexiShield FX19 riasztórendszer nem csak egy GSM riasztó, hanem WiFi-n vagy GPRS-n internetre kapcsolódva ingyenesen kommunikál az okostelefonnal. A magyar nyelvű applikáció a telefonon nem generál SMS forgalmat. CID/SIA távfelügyelet kapcsolat.

Bruttó ár: 54 590 Ft.Részletek
FlexiShield FX19 Giga szett. GSM/WiFi/GPRS vezeték nélküli okos riasztó és smart home központ. Magyar APP-al.

A FlexiShield FX19 riasztórendszer nem csak egy GSM riasztó, hanem WiFi-n vagy GPRS-n internetre kapcsolódva ingyenesen kommunikál az okostelefonnal. A magyar nyelvű applikáció a telefonon nem generál SMS forgalmat. CID/SIA távfelügyelet kapcsolat.

Bruttó ár: 92 420 Ft.Elfogyott!
SECURITY M4 vezeték nélküli Internetes és GSM-es Android és iOS riasztó (Magyar nyelvű)

A Security M4 riasztórendszer különlegessége az, hogy a GSM hálózaton túlmenően WIFI vagy LAN kapcsolattal Interneten keresztül is kommunikál. Okostelefonnal installálható. Forgatható beltéri és fix kültéri IP kamerával is kiegészíthető!

Bruttó ár: 55 785 Ft.Részletek
Security M2B alap szett. Vezeték nélküli GSM hívós riasztó.

Az ugyanilyen kinézetű gsm riasztókhoz képest +10 db extra funkció, +1 db távirányító. 99 vez. nélk. és 7 vezetékes zóna. 6 hívó és 3 SMS szám tárolás. Kikapcsolható intelligens hangbemondás. Letőlhtető Androidos távvezérlő alkalmazás

Bruttó ár: 28 990 Ft.Részletek
Security M2B vezeték nélküli riasztó bővített szett. GSM hívós riasztó 3 távirányítóval.

Az ugyanilyen kinézetű gsm riasztókhoz képest +10 db extra funkció, +1 db távirányító. 99 vez. nélk. és 7 vezetékes zóna. 6 hívó és 3 SMS szám tárolás. Kikapcsolható intelligens hangbemondás. Letőlhtető Androidos távvezérlő alkalmazás

Bruttó ár: 33 990 Ft.Részletek
Vezeték nélküli GSM hívós riasztó. LYD-114G alap szett.

Innovatív technológiákkal felszerelt, egyszerűen telepíthető GSM hívós lakásriasztó. 7 zónában akár 70 db vezeték nélküli és 3 vezetékes érzékelővel is kiegészíthető. Android és iOS alkalmazás.

Bruttó ár: 16 457 Ft.Részletek
Vezeték nélküli GSM hívós riasztó. LYD-114G alap szett. Vezeték nélküli szirénával.

Innovatív technológiákkal felszerelt, egyszerűen telepíthető GSM hívós lakásriasztó. 7 zónában akár 70 db vezeték nélküli és 3 vezetékes érzékelővel is kiegészíthető. Android és iOS alkalmazás.

Bruttó ár: 25 700 Ft.Részletek
Vezeték nélküli GSM hívós riasztó. LYD-114G bővített szett.

Innovatív technológiákkal felszerelt, egyszerűen telepíthető GSM hívós lakásriasztó. 7 zónában akár 70 db vezeték nélküli és 3 vezetékes érzékelővel is kiegészíthető. Android és iOS alkalmazás.

Bruttó ár: 23 946 Ft.Részletek