A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatábaTovábbi információRendben

Árukereső.hu
flexio bt

elektronikai webáruház

3 rétegű orvosi maszk 10 db. (230 Ft / db). G.L.

Cikkszám: 2311/2

Kiváló minőségű orvosi maszk, mely blokkolja a levegőben található szennyezőanyagok, kórokozók 90% -át.

 • 3 szűrőréteg, mely porok, aeroszolok, köd, baktériumuk, cseppek és füst esetében a foglalkozási egészségügyi határérték 4 szereséig nyújt védelmet.

 • 10 db / csomag.

 • 10 darabonként rendelhető, melynek ára 2 300 Ft. (230 Ft / db.)

 • Az orr-résznél rejtett orrcsipesz a minél tökéletesebb zárás érdekében.

 • 90 % BFE (Baktérium Szűrési Hatékonyság)

Raktáron! Szállítási idő: 1-2 munkanap.
 
Bruttó ár: 2 300 Ft.
Részletes termékismertető
3 rétegű orvosi maszk 10 db. (230 Ft / db).G.L.

10 darabonként rendelhető. 2 300 Ft 10 db ára. (1 db 230 Ft.)

Blokkolja a levegőben található szennyezőanyagok, kórokozók  90% -át. 

 • 3 szűrőréteg, mely porok, aeroszolok, köd, baktériumuk, cseppek és füst esetében a foglalkozási egészségügyi határérték 4 szereséig nyújt védelmet.
 • Az orr-résznél rejtett, az orra formázható orrcsipesz a minél tökéletesebb zárás érdekében.
 • Kiváló minőségű nem szőtt anyagokból készült, puha és bőrbarát.
 • Szállítása, zsebben vagy táskában való tárolása könnyen megoldható.
 • Az apró cseppeket is képes megszűrni, így véd az esetleges fertőződés ellen.
 • 1. réteg: 17 gr PP nem szőtt.
 • 2. réteg: 20 gr papír szűrő, >=90% BFE (Baktérium Szűrési Hatékonyság).
 • 3. réteg: 25 gr PP szuperfinom, nem szőtt.
 • A maszk le és felvételénél csak a gumis részt fogja meg!

A termék, olyan zárt csomagolású terméknek számít, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza; így ezen termékre nem vonatkozik a 14 napos elállási jog!


A koronavírus körülbelül 0,12 mikrométer átmérőjű, de a valóságban a vírusok ritkán szállnak egyenként a levegőben. Legtöbbször porhoz, vagy – köhögés, tüsszentés révén kikerülve – apró vízcsepphez tapadva vannak jelen a levegőben. 

  • A házi készítésű szövött anyagból (textil) készült maszkok a biztonságérzetet ugyan növelik, de hatásosságuk erősen megkérdőjelezhető. A kiszűrt szemcseméret nagyságrendekkel nagyobb a nem szőtt (olvasztott) anyagú maszkokhoz képest. A maszk mellet beszívott levegő mennyisége igen magas lehet, és sok-sok tényezőtől függ (az anyag hajlékonysága, vastagsága - különösen a széleken a visszahajtott szegés miatt -, az orrcsipesz hiánya, a rögzítő gumi feszessége, stb.).
   Dóziscsökkentésre jó lehet, valamint arra, hogy ne nyúlkáljunk az arcunkhoz, szánkhoz.  • Az általános sebészmaszknak, amit a műtőben használnak az orvosok, az célja, hogy megállítsák a folyékony fertőző cseppeket, és ezáltal kisebb a kockázata annak, hogy a viselője egy másik embernek átadja a vírust. Ezek a maszkok általában 3 rétegűek és a levegő részecskéinek 80-90 %-át szűrik meg, ami egyes tanulmányok szerint  háromszorosa a házi készítésű textil, vagy pamut maszkokénak. Az archoz való jobb illeszkedésüknek köszönhetően fele annyi szűretlen levegőt engednek be mint az otthon vart maszkok.

  • Sokkal nagyobb védelmet kínál a KN95 (FFP2) légzőmaszk. Ezt az eszközt úgy tervezték, hogy megakadályozza a kis (0,6 mikrométernél nagyobb) részecskék  95%-ának bejutását az orr és a száj tájékára a maszkon keresztül. Az alászívás (archoz való tömítetlenség) max. 5 % lehet. Ezért a KN95 (FFP2) maszk hatásosan véd a vírus fertőzéssel szemben is.
   De ez is csak akkor működik, ha szabályszerűen viselik. Nem alkalmazható sem gyerekeknél, sem pedig szakállas felnőtteknél.
  • A KN99 (FFP3) légzőmaszk nyújtja a legnagyobb védelmet. Ez megakadályozza a 0,6 mikrométernél nagyobb részecskék 99%-ának bejutását az orr és a száj tájékára a maszkon keresztül. Az alászívás (archoz való tömítetlenség) ennél a maszknál is max. 5 % lehet. Ezért a KN99 (FFP3) maszk véd a leghatásosabban a vírus fertőzéssel szemben is.
   De ez is csak akkor működik, ha szabályszerűen viselik. Nem alkalmazható sem gyerekeknél, sem pedig szakállas felnőtteknél.

   Ilyen maszkokat - tudomásunk szerint - Kínában nem gyártanak, európai, vagy amerikai gyártók termékeit pedig szinte lehetetlen beszerezni.
   Az áruk a jelenlegi helyzetben több ezer (esetleg 10 ezer) Ft. is lehet.

További termékek a termékcsoportban
«
»
3 rétegű orvosi maszk 10 db. (230 Ft / db). G.L.

Kiváló minőségű orvosi maszk, mely blokkolja a levegőben található szennyezőanyagok, kórokozók 90% -át.

Bruttó ár: 2 300 Ft.Részletek