A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatábaTovábbi információRendben

Tisztelt Ügyfeleink!
Szeptember 01.-től az új címünk: 2363 Felsőpakony Csokonai u. 45.

Árukereső.hu
flexio bt

elektronikai webáruház

Az oldal védelme:

A https://www.flexiobt.hu Internetes oldal szerzői jogvédelem alatt áll!


Minden, az ezen a honlapon található kép és szöveg a honlap üzemeltetőjének ( Flexio Bt. ) tulajdona. Tilos azok írásos engedély nélküli másolása, vagy bármilyen formában történő sokszorosítása. Az Internet működéséből adódó mentések a fentiek alól kivételt képeznek. Ezek további felhasználására azonban ugyanazok a szabályok érvényesek, mint a honlapon található megfelelőikre.

A Honlapon található tartalom, a Honlap arculata a Flexio Bt. szellemi tulajdona, ennek következtében a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény szerinti szerzői jogvédelem alá esik.
A szerzői jog jogosultjaként a Flexio Bt. fenntart minden, a Honlap bármely részének bármilyen módszerrel történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.
Az üzemeltető erre vonatkozó, előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a Honlap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, kép, fotó, logo, adatok, egyéb tartalmi elemek) másolása, sokszorosítása, terjesztése és egyéb üzleti célú felhasználása.

Az üzemeltető hozzájárul azonban, hogy a Honlap tartalmának egyes részeit a Felhasználó - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére, egyéb adattárolóra mentse, számítógépén tárolja, vagy kinyomtassa. A Felhasználó ugyanakkor tudomásul veszi, hogy a képi, hang és szöveges tartalom bármilyen, a személyes használatot meghaladó mértékű üzleti jellegű felhasználásához a Flexio Bt. előzetes, írásbeli hozzájárulása szükséges.


A Felhasználó köteles tiszteletben tartani a Honlap tartalmához kapcsolódó szerzői és egyéb jogokat. A fenti feltételektől eltérő, vagy azokat sértő jogosulatlan felhasználás büntető- (a Büntető Törvénykönyvről szóló 1978. évi IV. törvény 329/A. §.) és polgári jogi (a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. Törvény 94. §.) következményeket von maga után. Az üzemeltető a tudomására jutott jogsértéssel szemben felléphet, követelheti annak abbahagyását, megszüntetését és kárának megtérítését.